Szilágyi-hangterápia

Egyedi stresszoldó módszer a hangterápia az energetikai kezelés és segítő beszélgetés ötvözetével. ----- Frissítve: 2018.06.10.

seiki_inge_neumann_002.jpg

 

Seiki Soho

 

A kezelés során állapotfelmérést célzó beszélgetés nem zajlik, ezért a Seiki Sohot úgy is emlegetik, mint a „szavak nélküli terápiát”. Az elnevezés mélyebb értelemben is jól jellemzi a módszert, mivel a kezeléshez, az energiák érzékeléséhez a racionális, verbális alapokon nyugvó gondolkodás teljes elhagyása szükséges. Ebben a meditatív, jelen pillanatot megélő, s a valóság teljeségét megragadni kívánó szellemi állapotban, a terapeuta rezonanciapontokat keres a test felszínén, melyek  annak a jelei, hogy az energia próbálja helyreállítani önmagát. A rezonancia pontok könnyű érintése, a terapeuta és a páciens koncentrált figyelme, és a belső energiamozgások felismerése lehetővé teszi az öngyógyító folyamatok beindulását. Ezek a pontok sokszor egybeesnek a kínai akupresszúra által ismert pontokkal. A Seikiben nem kap szerepet a más energetika módszerekből már jól ismert energia átadás technikája se a negatív energiák levétele. A figyelem és a belső mozgások felismerése, tudatosítása teszi lehetővé az energiaáramlásban bekövetkező elakadások természetes helyreállását.


A kezelés során nem fontos, hogy milyen mozgás jön felszínre, csak hagyni kell, hogy testünk felszabaduljon és átéljük a szabadság érzését. Mindenkinek megvannak a saját egyedi, adott pillanatra jellemző mozdulatai; finom ringatózás, apró rándulások  stb. Ezek a gyakorlatok különösen felszabadító hatásúak lehetnek a súlyos feszültségekkel és érzelmi blokkokkal küzdő emberek számára. A Seiki-Soho egyszerű, tiszta, és a dolgok legmélyebb lényegének megragadását célzó módszer. Életszemlélet, ami megtanít nyitottnak lenni, hagyni, hogy a dolgok a maguk útján történjenek.

 

 

Elérhetőségek: 

Szilágyi Ádám -  Telefon: 06-70/291-7149, 
e-mail: szilagyiadam85@gmail.com

 
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 42
Heti: 51
Havi: 418
Össz.: 33 607

Látogatottság növelés
Oldal: Seiki Soho terápia
Szilágyi-hangterápia - © 2008 - 2018 - egeszsegkehely.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »