Szilágyi-hangterápia

Egyedi stresszoldó módszer a hangterápia és energetikai kezelés ötvözetével ----- Frissítve: 2018.02.01

 

A Kezelésről  

400x300_bowls.jpg

Az egyéni hangterápia 70-85 percig tart. Az elején beszélgetünk a problémákról, és kitüzzük a célt, hogy miben és milyen irányban akar változni. Ezután elkezdődik a kezelés a hangtálakkal és közben úgy zajlik az energiakezelés, hogy egy kerek egésszé formálódik a terápia. A végén pedig megbeszéljük a tapasztalatokat, hogy hol volt energia hiány, illetve elakadás, blokk, stb... illetve a különböző testi pontokon milyen érzelmek, energiák hagytak nyomot. 

singingbowls.jpg

Kezelés közben ezeket tapasztalhatjuk meg:

Alfa állapotban: ellazul a test, lecsendesül a tudat.

Théta állapotban:a mélyalvás állpotába kerülünk, közel azonos Földünk rezgésével. Ez a rezgés old, beépít, és az öngyógyító folyamatokat indítja el, érzelmi blokkokat és a feszültséget kezel. Méregtelenít és minden negatív rezgést semlegesít.

brainwaves1.jpg

Delta állapotban:egy csodás dolgot tapasztalhatnak meg a kezeltek, ez pedig az én hiányának állapotát jelenti, amikor is a kezelt személy nem érzi a testét, de éber tudattal rendelkezik. Általában nagyobb feszültségek, betegségeknél alakul ki ez a testérzet, hogy akadálytalanul át tudjon rezegni a fizikaitest,illetve mentáltest. A tudat is és a test is kikapcsolhat, attól függően, hogy a gyógyítás fizikai vagy gondolati szinten történik.

hqdezfault.jpg

A kombinált terápiával olyan problémákon tudtam már segíteni, ami földhöz ragadt elmével teljesen hihetetlennek tűnhet... hiszen ez "csak" egy tál tibetből... de mégis a létezést erősíti minden szinten.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 31
Tegnapi: 50
Heti: 230
Havi: 548
Össz.: 32 302

Látogatottság növelés
Oldal: A hangterápiás kezelés menete
Szilágyi-hangterápia - © 2008 - 2018 - egeszsegkehely.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »