Szilágyi-hangterápia

Egyedi stresszoldó módszer a hangterápia és energetikai kezelés ötvözetével ----- Frissítve: 2018.02.01

 

 A spirituális fejlődés csapdái

 

ego-soul-article.jpg

  

 Sokan járnak spirituális utat,és rengetegen érdeklődnek az ezotéria iránt ma Magyarországon. A mai kor embere rengeteg eszmére és útra léphet ami a fejlődését elősegítheti. Megannyi tanfolyammal és beavatással rendelkezhetünk akár egy hónap alatt 20-al is...telhetetlenekké válhatunk... Valóban ez az ami előre visz minket az életben?  Mik azok a felismerések,tapasztalások amik valóban fontosak az életünkben és jelenünkben? Ha ezeket a kérdéseket feltesszük magunkban és nem érzünk semmi nyomást feszültséget a testünkben-lelkünkben, akkor talán megúsztuk hogy a spirituális egónk irányítson azon az úton, ami jóval hosszabb mint a valós tiszta felismerésekkel teli utunk.

 

post_99179_20120912001056.jpg

 

Manapság divat az átoklevétel. Sokan csak azért is elmennek egy ilyen szolgáltatás igénybevételére ha a szomszédasszony csúnyán nézett ő rájuk reggel... vagy a betelefonálós jóslás, pénteremtő szeánszok... sajnos ezektől mind távol találjuk az a lényegi részt amit hitnek hívunk. Ha önmagunkban nem teremtünk hitetet, addig csupán csalfa remény az amit egy külső ingerből kapunk. Mennyivel könnyebb és biztosabb lenne ha a lelkünk szava után mennénk,és lépnénk meg dolgokat az életben.    Kell egy biztos alap mielőtt bárki bármilyen oldásra adná a fejét, mert addig amíg mi magunk nem teszünk önmagunkért, addig amit mástól várunk, az soha nem jön el hosszantartó változásként az életünkbe. Meg kell értenünk mi miért történik velünk az életben. Sok olyan mozdulat jut az eszembe amikor egy-egy kliensem a fejéhez kapva megértette mit kell tennie...pedig csak beszélgettünk kezelés után. Ez annak köszönhető hogy egyszerűen a félelmek eltűntek belőle,és helyet kaptak a pozitív gondolatok és felismerések.   

 

Tudatos félelemkeltés is működik sajnos ebben a hamis újkori ezo világban. Nem egy kliensem volt aki olyan embereknél("gyógyítóknál") járt, aki meghatározta hogy mennyi alkalommal kell eljönnie ha nem akar meghalni. Persze az állapota náluk nem javult, ugynis a félelem mégnagyobb lett benne mint előtte. 

 

A jósnők között vannak jók úgy hiszem. De megannyi alkalommal hallottam már a vedd el, hagyd el, vedd meg, ne vedd meg, ezt csináld, azt csináld, ne csináld, ezt szabad ezt nem szabad kifejezéseket... De hol a szabad akarat ilyenkor? A megérzéseinkre meg kell tanulnunk hallgatni és hinni bennük. Az igazi segítség az ha a megoldást nem a segítő adja ilyenkor, hanem a segítséget kérő tudata nyílik meg és ő maga jön rá a megoldásra.

 

 

 

folyt.köv.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 29
Tegnapi: 50
Heti: 228
Havi: 546
Össz.: 32 300

Látogatottság növelés
Oldal: A spirituális fejlődés csapdái
Szilágyi-hangterápia - © 2008 - 2018 - egeszsegkehely.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »